mandag 22. mars 2010

Gjestelærer og samarbeid med Kreativ Skriving


Illustrasjon: Torjus F. Erfjord (lånt fra Dagbladet, i anledning Frode Andersens Kosmorama-pitch)

Istanbul-filmene er nå så og si ferdigklippet. Litt finpuss gjenstår, ikke minst på lydsiden, der opptakene bærer preg av å ha blitt filmet i en by med 15-20 millioner innbyggere, mye vind og trafikk. Ellers er det høy kvalitet på bilder, skuespill og klipp, så jeg har stor tro på at sluttresultatene kommer til å bli veldig, veldig bra. Gleder meg til å kunne legge dem ut her.

Denne uka forbereder vi også et drøyt to uker langt samarbeid med hovedgruppe Kreativ Skriving. Prosjektet kommer først skikkelig i gang etter påske, men vi varmer opp med en to-dagers workshop (onsdag og fredag) med gjestelærer Frode Andersen. Han går tredje og siste år på manuslinja på filmskolen på Lillehammer, og vant i forrige uke pitchekonkurransen på filmfestivalen Kosmorama i Trondheim. Les oppslag om det i Dagbladet og på Kosmoramas egne nettsider. Tenker det blir inspirerende og lærerikt for elevene å møte noen som fremdeles er i startfasen på sin filmkarriere, men allerde har fått et solid fotfeste i bransjen.

På grunn av langfilminnspillingen i fjor, ble det ikke noe samarbeid med Kreativ Skriving da, men tidligere har samarbeidet med dem vært et av høydepunktene i skoleåret. Forhåpentligvis blir det sånn i år også!

0 kommentarer: